Gigantische vangst: 60 kilo cocaïne 190 kilo MDMA-kristallen en nog meer gevonden in een busje

Gigantische vangst: 60 kilo cocaïne 190 kilo MDMA-kristallen en nog meer gevonden in een busje

Afgelopen donderdagavond heeft de politie een gigantische drugsvangst gehad na een controle in een busje.
banner_sbmw_haberarnhem
Giga vangst
De politie heeft op 24 november 60 kilo cocaïne, 190 kilo MDMA-kristallen en 60 liter methamfetamine-olie ook wel crystal, met genoemd, aangetroffen. Ze gingen het busje achterna nadat deze uit een loods op een bedrijventerrein in Purmerend vertrok. Vijf personen zijn aangehouden na de controle.

Busje gecontroleerd
Het busje werd gezien door de medewerkers van de Dienst Infrastructuur van de Landelijke Eenheid en besloten te controleren. Bij deze controle troffen de medewerkers politie isolatiecontainers de pakketten met drugs, verpakt in droogijs, en jerrycans met de methamfetamine-olie. Er moest een speciale eenheid ingezet worden om de inhoud van de containers van -78 graden Celsius leeg te halen.

(advertentie)

(advertentie)


Twee miljoen XTC-pillen
De vijf aangehouden mannen zijn variërend in de leeftijd van 24 tot 70 jaar en komen uit verschillende plaatsen van het land. De 190 kilo MDMA-kristallen is goed voor een productie van ongeveer twee miljoen XTC-pillen. De drugs zijn in beslag genomen, ook het busje en de vier luxe voertuigen die in de loods stonden.Reacties


Tags assigned to this article:
drugslabloodsmdma kristallenpurmerend

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.