Prachtige bruiloft voor Picasso-medewerker Serdar Eroğlu en Tuğçe Çopur

Prachtige bruiloft voor Picasso-medewerker Serdar Eroğlu en Tuğçe Çopur

Picasso-medewerker Serdar Eroğlu is sinds afgelopen week ook geen vrijgezel meer. De bekende medewerker van Picasso Administratie en Belastingadvies in Arnhem trouwde afgelopen zaterdag met Tuğçe Çopur.

Bekend gezicht bij Picasso
Serdar Eroğlu is een van de bekendste gezichten van het bedrijf uit Arnhem. HIj werkt nu al enige tijd bij Picasso en was al die tijd vrijgezel. Hij is ook nog actief als amateurvoetballer bij Elsweide. Serdar is ook een neef van Veysel Eroglu, de voormalige voorzitter va de Turkiyem moskee in Arnhem.

(advertentie)

(advertentie)

De bruid werd met familie en naaste kennis opgehaald van het ouderlijk huis van Tugce Copur, wat zorgde voor prachtige foto’s en emotionele momenten. Ook veel vrienden van Serdar en Tugce waren aanwezig om dit moment mee te maken in Arnhem.

img_8913

In de avond werd er gefeest door vrienden en familie in een zaal in Drempt. Directeur Ilhan Kayhan en alle andere medewerkers van Picasso waren ook van de partij in Drempt.

banner_sbmw_haberarnhem

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.