DENK-Kamerleden Kuzu en Öztürk komen zaterdag naar Arnhem

DENK-Kamerleden Kuzu en Öztürk komen zaterdag naar Arnhem

Het nieuwe bestuur, onder leiding van voorzitter Huseyin Turkoglu, van de Aya Sofya moskee in Klarendal begint actief aan haar bestuursperiode door de Kamerleden van DENK uit te nodigen voor een bijeenkomst in Arnhem. De twee Kamerleden worden in het kader van de verkiezingen van maart 2017 uitgenodigd. 

banner_sbmw_haberarnhem

3 december in Arnhem
Kuzu en Öztürk zullen op 3 december als gastsprekers aanwezig zijn tijdens een bijeenkomst in de Arnhemse moskee. Het is nog niet helemaal zeker of Kuzu er ook bij kan zijn. Volgens de organisatie wordt later bekend of Tunahan Kuzu er ook bij zal zijn. De bijeenkomst is openbaar, en wordt ook al sinds maandag gedeeld via social media.

De Aya Sofya moskee is aan de Sonsbeeksingel 110 in Arnhem. De bijeenkomst met Kuzu en Öztürk zal gehouden in een van de vergaderzalen van de moskee.

Meer informatie over deze bijeenkomst is te verkrijgen via de PR-afdeling van de moskee.

(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.