VIDEO Witte wetenschappers vertellen hoeveel zetels DENK gaat halen in maart 2017

by AMS97531A123 | 30 november 2016 11:14

Alle partijen zijn op dit moment druk aan het voorbereiden. In maart 2017 gaat Nederland naar de stembussen om zo de uitslag Tweede Kamerverkiezingen te bepalen.
banner_sbmw_haberarnhem[1]
Voorbereidingen
Alle partijen zijn op dit moment druk om haar plan te presenteren aan hun achterban en zo veel mogelijk andere mensen te overtuigen van hun mooie en goede ideeën. De partijen doen dat op verschillende manieren zoals, social media, mond op mond reclame, televisieprogramma’s, de straat op gaan en vele andere manieren. Ieder gebruikt haar eigen middelen en krachten om mensen hun boodschap over te brengen.

(advertentie)[2]

(advertentie)

Peilingen
Behalve dat een ieder druk bezig is binnen hun eigen partij, zijn ook de ‘De witte wetenschappers’ druk om nu al een beeld te schetsen wat mogelijk de uitkomst is van de verkiezing in maart. Een van de ‘nieuwe’ partijen waar veel over wordt gesproken is DENK[3]. De partij die door de ex-PvdA’ers, Tunahan Kuzu[4] en Selçuk Öztürk, zijn opgericht wordt nu veel over gesproken. De mensen die erover spreken hebben vaak een andere mening en visie over zowel het ontstaan als de duur dat de partij zal blijven bestaan.

In het filmpje hieronder krijg je te horen wat de sprekers verwachten van de nieuwe beweging DENK. Wat denkt u zelf dat deze ‘nieuwe’ partij met onder andere Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk, Sylvana Simons[5] en Farid Azarkan aan zetels weet te behalen?
Endnotes:
  1. [Image]: http://www.stadsblokkenmeinerswijk.nl
  2. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  3. DENK: http://haberarnhem.nl/achterhoek-toont-massaal-belangstelling-voor-denk-leider-tunahan-kuzu/
  4. Tunahan Kuzu: http://haberarnhem.nl/denk-kamerleden-kuzu-en-ozturk-komen-zaterdag-naar-arnhem/
  5. Sylvana Simons: http://haberarnhem.nl/sylvana-simons-stelt-zich-voor-bij-denk/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/11/30/video-witte-wetenschappers-vertellen-hoeveel-zetels-denk-gaat-halen-in-maart-2017/