Elsweide heeft thuis geen geluk tegen tien man van CHRC

Elsweide heeft thuis geen geluk tegen tien man van CHRC

Het was zondag een spektakel tussen Elsweide en CHRC. Ondanks het koude weer maakten beide ploegen er een leuke voetbalmiddag van met heel veel spektakel voor beide teams. Erdem Sezgin en Mazlum Becerikli waren bij de thuisploeg afwezig.

Enorme kansen voor rust
Elsweide begon sterk aan de thuiswedstrijd tegen CHRC. Vooraf was de wedstrijd heel belangrijk voor de ploeg van Raşid Güneş omdat het elftal alweer drie wedstrijden achter elkaar had gewonnen. Beide teams kregen voor rust enorme kansen om op voorsprong te komen. Zo was het succesvolle spitsenduo van CHRC Hannes Rensen en Lenie Onderstal een paar keer dichtbij de 0-1.

(advertentie)

(advertentie)

De thuisploeg had voor rust ook 3-0 kunnen voorstaan, als alle kansen natuurlijk verzilverd werden. Zo schoot Harun Köprülü en vrije bal tegen de lat aan en was Metehan Aktaş ook twee keer dichtbij een doelpunt. Ook İsmet Dilekçi verzuimde om te scoren in het zestien meter gebied. Trainer Güneş moest na twee minuten meteen ook improviseren omdat Yucesan geblesseerd uitviel.

 

Man meer voor Elsweide
Ondanks een man meer lukte het Elsweide niet om ook in de tweede helft te scoren. CHRC-speler Joost Boon kreeg zijn tweede gele kaart voor rust, omdat hij volgens de Arnhemse scheidsrechter hands maakte. Ondanks veel aanvallen lukte het Elsweide niet om CHRC pijn te doen. Na 75 minuten voetballen was het wel raak voor de thuisploeg en stond het 0-1 voor de gasten. Vrij snel daarna kwamen ook de andere twee doelpunten voor CHRC omdat Elsweide vol in de aanval ging.

Elsweide speelde met de volgende spelers tegen CHRC: Stam, Yucesan (‘2 Guzelyurt), Avci, Karaciftci, Ozkara, Aktas, Ucar, Ipekci (’75 Akdeniz), Dilekci, Alagoz (’55 Akbulut) en Köprülü.

(advertentie)

(advertentie)

Reacties3 comments

Write a comment
  1. castle mod} 25 november, 2017, 08:45

    I conceive this web site holds some real superb information for everyone : D.

  2. kendall and kylie game } 31 oktober, 2017, 21:44

    Hey, bing lead me here, keep up nice work.

  3. legacyofdiscordviphack 31 oktober, 2017, 03:22

    yahoo brought me here. Thanks!

Only registered users can comment.