Aziz Zeyrek brengt bezoek aan nieuwste leden Turkse Ondernemers Vereniging

Aziz Zeyrek brengt bezoek aan nieuwste leden Turkse Ondernemers Vereniging

De voorzitter van de Turkse Ondernemers Vereniging (TOV) Aziz Zeyrek bracht onlangs een flitsbezoek aan de nieuwste leden van de vereniging.

(advertentie)

(advertentie)

Het is bij de TOV gebruikelijk dat de nieuwe  leden welkom worden geheten door de voorzitter van de toonaangevende vereniging in de regio. En daar hoort dan natuurlijk ook een kado bij. Afgelopen maandag was het dan zover en werd er tijd gemaakt voor een visitatie.

img_9349

Zeyrek bracht een bezoek aan Sanaccount en KC Advocatuur in Nijmegen. Bij Sanaccount werd Nese Senol namens TOV bedankt voor haar lidmaatschap. En bij KC Advocatuur was het advocaat Kader Celik die bedankt werd door de voorzitter van de Turkse Ondernemers Vereniging.

Na het bezoek aan de nieuwe leden van de Ondernemersvereniging volgde er een ‘meet en greet’ met de eigen leden. Het bestuur van TOV organiseert namelijk elke week op de maadagavond een bijeenkomst om informeel in gesprek te gaan met de aanwezigen.

img_9350

De avond werd afgesloten met een bezoek aan Chico’s Place. Eigenaar Eyyub Uyar van Chico’s Place zorgde ervoor dat de gasten konden genieten van een heerlijke warme Turkse Künefe.

(advertentie)

(advertentie)



50 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights