Perspectief op werk voor 7. 000 mensen dankzij Europese steun

Perspectief op werk voor 7. 000 mensen dankzij Europese steun

In 2015 en 2016 hebben ruim 7.000 mensen perspectief op werk gekregen dankzij Europees geld. Gemeenten uit de arbeidsmarktregio Gelderland-Midden, praktijkscholen en scholen voor voortgezet speciaal onderwijs hebben in de afgelopen periode bijna 3 miljoen euro ontvangen uit het Europees Sociaal Fonds (ESF).

(advertentie)

1100 leerlingen
De afgelopen twee jaren hebben de scholen bijna 1100 leerlingen ondersteund. De leerlingen werden in leer-werkbedrijven voorbereid op de arbeidsmarkt. In veel gevallen werd dit gecombineerd met (externe) stagebegeleiding en branchegerichte cursussen en opleidingen.

Lees verder op Arnhem.nlĀ 

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.