Anti-Turkije BN’ers nemen geen afstand van terreur na aanslag in Istanbul

by AMS97531A123 | 12 december 2016 14:30

Het is wel opvallend dat al deze onderstaande BN’ers amper een bericht hebben gedeeld over de aanslagen in Istanbul waarbij meer dan 40 (politie)mensen om het leven kwamen. Het enige wat je je dan nog afvraagt is, waarom? 

Journalist Fidan Ekiz is ziek of op vakantie. De kritische Turkije journalist heeft overal en altijd een mening als het gaat om mensenrechten of vrije pers in Turkije. Maar om onduidelijke redenen is het stil bij mevrouw Ekiz. Ze deelde geen enkele post over de aanslagen in Istanbul.

[1]

(advertentie)

‘Keklik Yucel: ‘Weer waanzin’
PvdA-Kamerlid Keklik Yucel staat ook bekend om haar anti-Turkije uitspraken en steun aan Ebru Umar. De Kamerlid deelde berichten van anderen zonder dat ze terrorisme afkeurde. Ze reageerde wel in een van haar tweets dat het ‘weer waanzin was, al die onschuldige burgers’.

Ebru Umar druk bezig met kapsel
Columnist Ebru Umar is druk bezig met haar kapsel. Ook Ebru Umar heeft geen enkele reacties ‘getweet’ via twitter over de aanslagen in Istanbul waarbij meer dan 40 politieagenten om het leven kwamen. Dit blijft opvallend, omdat ze ‘normaal’ wel op commando haar emoties deelt over gebeurtenissen in Turkije.

Groenlinks Kandidaat-Kamerlid Zihni Ozdil is mogelijk zijn iPhone kwijt. De historicus met een Turkse naam is te druk met zijn Groenlinks-campagne en vond het ook niet nodig om een tweet over de aanslagen in Turkije te delen.

[2]

(advertentie)

Stil in Deventer
Columnist en ex-crimineel Ozcan Akyol reageert ook selectief op gebeurtenissen in Turkije. Hij deelde ook geen bericht over de aanslagen in Turkije. De wedstrijd PSV – Go Ahead Eagles kreeg meer aandacht van de Turk uit Deventer.

Nanninga is op bezoek in de VS
Anti-Erdogan en anti-moslim journalist Annabel Nanninga is op bezoek in de VS en laat ook merken hoeveel emotie ze heeft als het gaat om aanslagen buiten Europa. Nanninga deelde namelijk ook geen enkele tweet over de terroristische aanslagen in Turkije.


Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  2. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/12/12/anti-turkije-bners-nemen-geen-afstand-van-terreur-na-aanslag-in-istanbul/