Sezer Cona stopt per direct als trainer van Oldstars/Arnhemia 3

Sezer Cona stopt per direct als trainer van Oldstars/Arnhemia 3

Ne tegenvallende resultaten in het eerste seizoenshelft neemt trainer Sezer Cona per direct ontslag als trainer van het derde elftal van Arnhemia, ook bekend als The Oldstars. Oldstars verloor zondag ook de thuiswedstrijd tegen MASV 5 met 1-6 en staat laatste in de zesde klasse met maar drie punten.

Teleurstellende resultaten
Deze beslissing zat er al aan te komen na zeer teleurstellende uitslagen van de ‘Real Madrid’ van Arnhem en omgeving. De ploeg van trainer wist alleen te winnen bij Spero 8 (0-1). Er was teveel druk op Cona, omdat zijn elftal amper punten pakte in de competitie.

(advertentie)

Yasin Karatay mogelijk nieuw trainer
Volgens bronnen bij het elftal heeft het bestuur van Arnhemia al contact opgenomen met reisagent en ex-spits Yasin Karatay. De voormalige superster van onder meer FC Presikhaaf, Anadolu ’90 en AFC Arnhem wilde na het verlies tegen MASV 5 geen reactie geven aan de pers en spelers. Karatay kampt sinds het begin van het seizoen met een blessure (kruisband) en is hierdoor tot half mei (2017) niet inzetbaar. Trainer Cona is na de winterstop daarentegen wel weer beschikbaar als speler. De succescoach van 2016 is herstellende van een dubbele liesbreuk en zal ook beschikbaar zijn als assistent van Yasin Karatay als dat verzoek er komt.

Topspits Umran Bozbiyik gespot
Dezelfde bronnen maken ook melding van mogelijk vier nieuwe spelers die het derde elftal van Arnhemia (Oldstars) moeten versterken. Ex-Vitesse spits Umran Bozbiyik werd zelfs op het trainingscomplex van Arnhemia gespot. De andere spelers die genoemd worden als versterking voor het elftal zijn; Saban Ekici (van EFC Business), Ilker Bicer, Ismet ‘Kasap’ Ozcan en Ferhan Basaran. Basaran was eerder al uitgeleend aan het tweede elftal van Arnhemia.

Na de winterstop zal pas duidelijk worden wie de nieuwe trainer is geworden van Oldstars en welke spelers toegevoegd zijn aan de selectie.

(advertentie)



No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights