Wraak Turkije: totale vernietiging terreurgroep op komst

Wraak Turkije: totale vernietiging terreurgroep op komst

Turkije is zaterdag opnieuw opgeschrikt door een dubbele terreuraanslag in Istanbul, waarbij 44 mensen, onder wie 36 politieagenten, zijn omgekomen. Het geduld van het land is op tegen terreur, diens steuners en krachten die hen drijven.

(advertentie)

(advertentie)

De Turkse minister van Binnenlandse Zaken, Süleyman Soylu, bekend om zijn harde woorden die hij waarmaakt, is woedend: “Koste wat het kost zullen wij wraak nemen. Waar ze ook zijn in de wereld, op zee, in de bergen en achter welke kracht of macht ze ook schuilen, de Turken zullen dit bloedvergieten niet hierbij laten.”

Vraag
Soylu sprak regelrecht aan het adres van PKK-terroristen en diens handlangers: “Ik heb het een en ander te vragen aan degenen die ons bezig laten houden met terreur. Wat hebben jullie bereikt in dit veertig jaar? Waar is dat land en grond die jullie van Turkije zouden afscheiden? Wat is dat als dieren leven in de grotten in bergen? Hebben jullie een ander leven dan als het voortvluchtig leven als verraders? Ontvangen jullie iets anders dan vervloekingen? Kunnen jullie iets anders zijn dan het opereren als pionnen van duistere machten? Wie hebben jullie dan [eerloze terroristen] als jullie de grond in worden geboord, wie gaat rouwen om jullie?”
Lees verder op: Turksemedia.nl

(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.