Oldebeth Exclusive ook geschikt voor traditionele besnijdenisfeesten

Oldebeth Exclusive ook geschikt voor traditionele besnijdenisfeesten

Oldebeth Exclusive is ook zeer geschikt voor traditionele Turkse besnijdenisfeesten. De partycentrum in Wehl heeft behalve een grote zaal ook een kleinere zaal (Koetshuis) voor besloten feesten van maximaal 200 personen.

(advertentie)

Traditionele Turkse besnijdenisfeest
Zo was er onlangs nog een traditionele Turkse besnijdenisfeest van de familie Siner uit Silvolde waarbij ook de burgemeester en wethouders bij aanwezig waren. Met een animatiepop van Mickey en Mini Mouse was het ook voor de jongste bezoekers heel erg leuk. De partycentrum in Oldebeth is volgens velen zeer geschikt voor dit soort feesten.

Verschillende zalen
Vanwege enorme ruimte kunnen verschillende feesten ook tegelijk georganiseerd worden zonder dat bezoekers last van elkaar hebben. De verschillende zalen zijn goed geisoleerd, zodat men ook geen last heeft van muziek of geluid uit de andere zalen. Hierdoor komt het vaak voor dat bij Oldebeth verschillende feesten tegelijk plaatsvinden van familie’s of groepen uit heel Gelderland.

Uitgelichte afbeelding instellen

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.