BEELDEN Salaheddine maakt duidelijk dat moslims in Nederland niet dom zijn

BEELDEN Salaheddine maakt duidelijk dat moslims in Nederland niet dom zijn

Presentator Jeroen Pauw zal spijt hebben van de komst van filmmaker Salaheddine naar zijn programma. Al een paar dagen heeft heel Nederland het over de reacties van Salaheddine tijdens Pauw, waarbij hij aan alle kanten werd aangevallen, en desondanks overeind bleef en duidelijk maakte dat moslims niet dom zijn.

Pauw heeft moeite met Islam
Jeroen Pauw en zijn ‘Duitse’ redactie doen er alles aan om moslims te ‘bashen’ tijdens de programma’s. Zo zien we vaak tijdens onderwerpen hoe fel Pauw tekeer gaat als het om moslims gaat. Pauw erkende de afgelopen keer zelfs dat hij moeite had met de Islam (zie beelden).

Moslims in Nederland zijn niet dom
Het klinkt misschien een beetje overdreven, maar toch is dat voor veel moslims in Nederland niet zo. Salaheddine liet heel Nederland zien dat je als moslim (Turk, Marokkaan, Surinamer) er gewoon bij hoort in Nederland, ondanks dat sommigen daar moeite mee hebben. De Nederlandse Marokkaan was de stem van moslim-Nederland, doordat hij Pauw op zijn ‘Pauws’ terugpakte met zijn felle reacties. Salaheddine maakte in een paar minuten duidelijk dat moslims in Nederland niet dom zijn en er gewoon ┬ábij horen.


Beelden Pauw met grappige commentaar:

Originele beelden van Pauw met Salaheddine:
(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.