Brand bij Arnhemse snackbar De Gastronoom 4

Brand bij Arnhemse snackbar De Gastronoom 4

Bij De Gastronoom die enkele maanden geleden de deuren heeft geopend, ontstaat er lichtelijk paniek na de brand in de afzuigkap.

(advertentie)

(advertentie)

Gastronoom Arnhem
Inmiddels is de naam ‘De Gastronoom’ een van de bekendste namen in Arnhem als we het hebben over een hapje eten. Ali Deniz, de bekende ondernemer uit Arnhem, heeft inmiddels al meerdere vestigingen van De Gastronoom in Arnhem en Velp. Enkele maanden geleden heeft hij de nieuwe zaak aan de Middachtensingel in Arnhem geopend. Deze zaak heeft door de houtskoolgrill net iets meer te bieden dan de andere zaken.

Brand in afzuigkap
Gisterenavond was er een lichte vorm van paniek aan de Middachtensingel. De eigenaren hebben een poging gedaan om de brand die was ontstaan in de afzuigkap te blussen. Al snel kwamen ze tot de conclusie dat ze de hulpdiensten moeten inschakelen. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle.

Middels social media heeft De Gastronoom laten weten gisterenavond gedwongen gesloten te zijn maar vandaag, 20 december, de klanten graag weer te ontvangen. Na het blussen van de brand nam Ali Deniz een selfie met alle hulpverleners.
(advertentie)

(advertentie)


40 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights