Erdogan en Putin reageren: Aanslag is provocatie

Erdogan en Putin reageren: Aanslag is provocatie

De Turkse president Erdoğan en de Russische president Putin hebben laten weten dat de moordaanslag op de Russische ambassadeur in Ankara een provocatie is dat het op de betrekkingen tussen de twee landen heeft gemunt.

(advertentie)

(advertentie)

De Turkse president Erdoğan en de Russische president Putin hebben laten weten dat de moordaanslag op de Russische ambassadeur in Ankara een provocatie is dat het op de betrekkingen tussen de twee landen heeft gemunt.
Dat zeiden de beide leiders maandagavond.

“De beide landen zullen hier niet intrappen. Dit is een aanval geweest op de betrekkingen tussen de twee landen”, sprak Erdoğan. “Beide landen zijn zeer belangrijk voor de ontwikkelingen in de regio.”

“De moordaanslag is provocatief en is gericht op de houding van deze twee landen in Syrië”,
Lees verder op: Turksemedia.nl

(advertentie)

(advertentie)
ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.