Waarom vergeten ‘moslimterroristen’ altijd hun ID in een vrachtwagen of vliegtuig?

Waarom vergeten ‘moslimterroristen’ altijd hun ID in een vrachtwagen of vliegtuig?

Het blijft weer een raadsel, nu steeds meer informatie over de dader van de aanslag in Berlijn naar buiten komt, en waarom hij zijn ID-gegevens heeft achergelaten in de cabine van de vrachtwagen.

(advertentie)

Er is nu een enorme klopjacht op de dader van de aanslag in Berlijn. Ondanks een blunder van de Duitse politie lijken ze nu wel op zoek te zijn naar de echte verdachte. Als we alles natuurlijk moeten geloven.

Het Duitse tijdschrift Der Spiegel maakte bekend dat onderzoekers een enorme onthulling hadden gedaan: ‘De dader (uit Tunesie) zou zijn ID in de cabine van de vrachtwagen hebben achtergelaten.


Wat opvalt aan de aanslag in Berlijn is dat ook deze IS-terrorist net als alle andere ‘moslimterroristen’ zijn ID vergeet mee te nemen na een aanslag. Het lijkt wel alsof IS-terroristen of terroristen in het Westen altijd speciale ID’s gebruiken om sneller ontdekt te worden. Geen slimme actie natuurlijk, tenzij ze het bewust doen? Tijdens 9/11 was dat toevallig ook zo…

Op social media leidde dit ook tot veel interessante reacties, omdat het alles behalve logisch is. Anis. A is mogelijk ook minder begaafd , maar dat weten we allemaal nog niet omdat hij nog niet gepakt is. De politie in Berlijn verwacht hem zeer snel binnenĀ een paar dagen te arresteren.

Later meer…


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.