Arnhemse pilot ‘Gratis met de Bus’ naar huis tijdens de spits is gestart

Arnhemse pilot ‘Gratis met de Bus’ naar huis tijdens de spits is gestart

Arnhem komt met een Happy Hour: Gratis met de bus naar huis en minder drukte in de bus. Het Happy Hour is een initiatief van de gemeente om de verkeersdruk in de binnenstad tijdens de spits te verminderen.


Gratis met de bus tussen 18.00 en 19.00 uur
Zo kunnen bezoekers van de binnenstad tussen 18.00 en 19.00 uur gratis naar huis met alle stadsbussen van Connexxion.  Door een uurtje later met de bus te reizen, is er minder drukte in de spits. Dat betekent minder files en minder volle bussen.

ErvaarhetOV.nl
In een persbericht van de gemeente stond verder het volgende aangegeven: De actie geldt van maandag tot en met vrijdag in de lijnen 1 tot en met 13 van Connexxion. Bezoekers van de binnenstad kunnen een vrijkaartje voor de bus printen via www.ervaarhetov.nl. Ook is het mogelijk om een speciaal ticket te downloaden via de ErvaarhetOV-app op de smartphone. Ook daarmee is gratis in te checken in de bus.

De actie loopt zolang de voorraad strekt. Er is een beperkt aantal kaartjes beschikbaar. Het gratis buskaartje is een initiatief van de gemeente Arnhem en de provincie Gelderland in samenwerking met Connexxion en onderdeel van de actie Hé Kom Aan. De voorwaarden zijn te vinden op www.ervaarhetov.nl.


(advertentie)

Reacties


Tags assigned to this article:
connexxion busgratus met bus\

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.