Barbershop Halil zoekt versterking in zijn zaak

by AMS97531A123 | 26 december 2016 14:15

Barbershop Halil is hard op zoek naar versterking in zijn zaak. Ben jij degene die hem komt versterken?

(advertentie)[1]

(advertentie)

Barbershop Halil
De jonge ondernemer uit Dieren heeft na lang twijfelen inmiddels een barbershop in Eerbeek. Na enkele maanden merkt hij dat het ‘te druk’ is in zijn zaak. De kapperszaak die gevestigd is aan de Coldenhovenseweg 6A in Eerbeek wordt door jong en oud goed bezocht. Zijn vaste klantenbestand blijft maar groeien en daarom moet hij nu actie ondernemen.

Kwaliteit en klantevredenheid
De eigenaar, Halil Kacan[2], wil door het uitbreiden van zijn vaste klanten een goede tweede kapper in huis halen. We moeten ervoor blijven zorgen dat de kwaliteit zoals nu op hoog niveau blijft, hierdoor blijft de klanttevredenheid goed en blijven mensen de volgende knipbeurt weer terugkomen, aldus Halil.

Verwachting kapper
Natuurlijk staat het resultaat van de knipbeurt op nummer 1 maar mijn toekomstige collega moet ook goed zijn in de omgang met onze klanten. Wij zoeken iemand die het knippen in de ‘vingers’ heeft met een leuke babbel. Je beschikbaarheid in het weekend(vrijdag en zaterdag) is ook een van de belangrijke factoren. Ben je ge├»nteresseerd en denk je te voldoen aan de door ons gestelde eisen, wacht niet en bel naar 0313-410693 of schrijf via onze Facebookpagina [3]een privebericht. Langskomen mag natuurlijk ook altijd, rekening houdend met de drukte, aan de Coldenhovenseweg 6A in Eerbeek.
(advertentie)[4]
Laatste dagen van de openingsactie
Wil u nog gebruikmaken van de ‘openingsactie’, dan zijn dit de laatste dagen. De actie die tot het einde van het jaar geldig is kunt u hier teruglezen[5]

Lees ook: BEELDEN Turks Nederlandse kapper doet prachtig huwelijksaanzoek[6]Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  2. Halil Kacan: http://haberarnhem.nl/beelden-turks-nederlandse-kapper-doet-prachtig-huwelijksaanzoek/
  3. Facebookpagina : https://www.facebook.com/BarbershopHalil/?fref=ts
  4. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  5. hier teruglezen: http://haberarnhem.nl/bekende-kapper-uit-dieren-opent-zaak-in-eerbeek/
  6. BEELDEN Turks Nederlandse kapper doet prachtig huwelijksaanzoek: http://haberarnhem.nl/beelden-turks-nederlandse-kapper-doet-prachtig-huwelijksaanzoek/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/12/26/barbershop-halil-zoekt-versterking-in-zijn-zaak/