BEELDEN Tunahan Kuzu pakt ´Verkiezingsallochtonen´ PvdA hard aan

BEELDEN Tunahan Kuzu pakt ´Verkiezingsallochtonen´ PvdA hard aan

In een filmpje van DENK-leider Tunahan Kuzu is te zien hoe hij duidelijk maakt dat ze als DENK de PVV bestrijden en ook de PvdA zullen blijven ontmaskeren.


(advertentie)

Kuzu: Niet in trappen
Het filmpje dat voor het vertrek van Sylvana Simons is opgenomen laat de kiezer zien hoe ze bij DENK denken over sommige ‘verkiezingsallochtonen’ bij verschillende partijen. Met voorbeelden probeert Kuzu duidelijk te maken dat de kiezer er niet in moet trappen.

PvdA-kandidaten krijgen ervan langs
De bekende anti-Turkije Kamerlid Keklik Yucel en haar PvdA-collega Marcouch krijgen ervan langs van Kuzu. Mar ook Minister Asscher en Khadija Arib kunnen maar beter niet kijken. Kuzu maakt in het filmpje ook nog even duidelijk wat Yucel en Marcouch een paar maanden geleden deelden via socialmedia.

Zie filmpje van DENK:


No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights