Studenten RijnIJssel Zorg doneren megabedrag aan Serious Request

Studenten RijnIJssel Zorg doneren megabedrag aan Serious Request

De studenten van RijnIJssel Zorg in Arnhem hebben een enorme bijdrage geleverd aan Serious Request. (foto: Twitter/ Albert-Jan Aartsen)


(advertentie)

Geld inzamelen voor Serious Request
De studenten, voornamelijk dames, moesten een opdracht uitvoeren voor hun studie. Het leuke hieraan was dat de studenten ook geld inzamelden voor de actie van Serious Request. Eerder maakten we al melding  van een student die samen met haar zwager Turkse lahmacuns verkocht in Kronenburg.

Megabedrag verzameld
De actie van de Arnhemse studenten was een succes. In totaal werd er voor maar liefst € 5036, 03 aan geld verzameld voor de actie van Serious Request. De dames en heren gingen ook met z’n allen naar het Glazen Huis in Breda om het bedrag te doneren aan Serious Request. Een foto van het moment werd door MBO-docent Albert-Jan Aartsen gedeeld.


Reacties


Tags assigned to this article:
mbo zorgrijnijssel serious requestrijnijssel zorg

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.