Winkel aan de steenstraat te huur: Afghaanse belzaak of Turkse kapsalon?

Winkel aan de steenstraat te huur: Afghaanse belzaak of Turkse kapsalon?

Van EK Makelaars verhuurt sindskort een winkelruimte aan de steenstraat in Arnhem. Zo bijzonder is dit natuurlijk niet, er staat wel vaker een winkel te huur in Arnhem.


Het bijzondere aan deze ruimte is dat veel mensen het er nu, nog meer dan voorheen, over hebben en verwachten dat er een Afghaanse belzaak of een Turkse kapsalon zal komen.

De steenstraat zit nu al bomvol met deze gezellige winkels waar de consument klaarblijkelijk behoefte aan heeft. Maar of er nog meer kapsalons of belzaken moeten komen is nog maar de vraag. Klein Istanbul en Klein Kabul werden eerder ook al genoemd als ‘nieuwe naam’ voor de steenstraat. Bestaande ondernemers klagen over concurrentie waar niets aan wordt gedaan. De gemeente doet namelijk ook te weinig om de huidige winkels te beschermen en geeft iedereen de ruimte om een nieuwe zaak te openen.

De winkel ligt naast de Hubo aan de steenstraat en valt prima op. Het is ook makkelijk te bereiken met de auto. Om hoeveel vloeroppervlakte het gaat is niet bekend. Het bedrijf had online namelijk weinig informatie staan over deze locatie.

Het is nog even spannend omdat we niet weten wat voor winkel er gaat komen. Omdat de locatie klein is, is de kans groot dat er een kapsalon of een belzaak komt.


(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.