Bekende Arnhemse voetballer Harun Köprülü is verloofd met Sadiye Akyürek

by AMS97531A123 | 28 december 2016 00:54

De bekende Arnhemse aanvaller Harun Köprülü van Elsweide is sinds dinsdagavond geen vrijgezel meer. De voetballer en jeugdcoach van Elsweide [1]is op bezoek geweest bij familie Akyürek uit Arnhem-Zuid om de hand van Sadiye Akyürek te vragen. (foto: HetGelderseVoetbal.nl[2])

Harun netjes in pak
De aanvaller van Elsweide was netjes in pak en is zo te zien ook langs een kapper geweest alvorens hij officieel kennismaakte met de familie van Sadiye Akyürek. Sadiye was ook sjiek gekleed om familie Köprülü en Harun goed te ontvangen. Waar de twee elkaar van kennen is niet bekend gemaakt aan onze verslaggever. Mogelijk was Şadiye veel eerder al een fan van Harun, omdat hij regelmatig in de krant stond.

Elsweide draait lekker
Harun wist volgens bronnen bij de club al lang dat ze afgelopen dinsdagavond langs mochten komen in Arnhem-Zuid. Hij presteert namelijk al weken goed op het veld en straalt dat ook uit aan zijn omgeving. Mede dankzij zijn bijdrage staat Elsweide tweede in de tweede periode van de vijfde klasse.

Harun is de zoveelste speler van het eerste elftal van Elsweide die geen vrijgezel meer is. Onder andere Nazmi Karaciftci en Sahin Akbulut gingen hem al voor. De nummer negen van Elsweide is ook familielid van de andere twee bekende amateurvoetballers Hakan en Huseyin Köprülü.
Endnotes:
  1. Elsweide : http://haberarnhem.nl/harun-koprulu-eindigt-als-derde-met-elsweide-e1/
  2. HetGelderseVoetbal.nl: http://www.HetGelderseVoetbal.nl

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2016/12/28/bekende-arnhemse-voetballer-harun-koprulu-is-verloofd-met-sadiye-akyurek/