Uitdeelactie Arnhemse kapper flopt: Dakloze man blijkt toch niet dakloos te zijn

Uitdeelactie Arnhemse kapper flopt: Dakloze man blijkt toch niet dakloos te zijn

De Arnhemse kapper Roman Zemar deed iets goed voor daklozen in Arnhem en omgeving. De bekende kapper ging langs bij de Primark om kleding te kopen voor daklozen in Arnhem om zo iets goeds te doen voor deze mensen. Hij plaatste ook filmpje hierover op zijn eigen facebook-pagina.

Mensen bewust maken
In zijn filmpje geeft Zemar aan dat hij deze actie eigenlijk niet groots wilde bekend maken. Hij zegt daarover het volgende: “Maar ik plaats het toch om mensen bewust te maken van het feit dat een klein ding, voor jou en mij een kleine moeite, voor een ander een groot gebaar zijn. Niet alleen met kerst, maar voor altijd.”

Dakloze blijkt geen dakloze te zijn
Het filmpje van deze actie dat inmiddels al door bijna 10.000 mensen is bekeken heeft ook een mindere leuke kant. Een van de dakloze mannen die een cadeau van de Arnhemse kapper aanneemt blijkt toch geen dakloze te zijn. Jeremy Ederveen reageerde zelf via facebook (zie screenshot) dat hij dat pakketje kreeg en geen zwerver is: ‘Ik heb gewoon een woning. Ik wist niet dat het voor zwervers en junken is. Hoop dat de eigenaar dit ook leest.’


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.