Mustafa Iric ook gespot bij oliebollenkraam in Presikhaaf

Mustafa Iric ook gespot bij oliebollenkraam in Presikhaaf

Ondanks het koude weer (min 2) stond de bekende Arnhemmer Mustafa Iric zaterdagmiddag gewoon in de rij om oliebollen te kopen. Iric had een warme muts op en wachtte vrij lang totdat hij aan de beurt kwam.


Iric weer gespot
De redactie van HaberArnhem werd getipt over Iric omdat hij eerder ook werd gespot bij de Turkse supermarkt in Presikhaaf. Het wordt mogelijk een trend in 2017 als Iric in het openbaar gespot in de stad.

Dikke rij bij oliebollenkraam
De rij bij de oliebollenkraam in winkelcentrum Presikhaaf was zaterdagmiddag enorm lang. Behalve Iric stonden vele anderen lang in de rij om tijdens oud en nieuw verse oliebollen te kunnen eten. Ondanks vier man bij de oliebollenkraam lukte het de medewerkers niet om de rijen weg te krijgen.

Voorbeeld voor veel jongeren
De redactie maakte eerder al bekend waarom er een artikel werd geschreven over Mustafa Iric. Dankzij jongerenwerk en allerlei vrijwillige functies kennen velen hem en is hij een voorbeeldfiguur voor veel jongeren uit Presikhaaf. Hij is ook een van de bekende gezichten bij voetbalvereniging Elsweide uit Arnhem.



Tags assigned to this article:
Mustafa Iricoliebollensupermarkt

12 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights