Murat Kurt staat klaar voor al uw vragen over hypotheken, kredieten en verzekeringen

Murat Kurt staat klaar voor al uw vragen over hypotheken, kredieten en verzekeringen

Ondernemer Murat Kurt is een begrip in Apeldoorn en omgeving. De Nederlandse Turk is al sinds 2012 actief met zijn eigen onderneming om mensen te adviseren over hypotheken, kredieten en verzekeringen. Hij is zelfs bekend in Arnhem en in Deventer als adviseur.


Expert op het gebied van leningen
Murat Kurt
is een expert op het gebied van hypotheken. Behalve zijn HBO opleiding heeft hij ook de juiste papieren om als adviseur te mogen werken. Kurt heeft verschillende NIBE opleidingen met succes afgerond om advies te mogen geven over kredieten, leningen en schadeverzekeringen. In Apeldoorn en omgeving zijn de reacties dan ook positief over Kurt.

Advies in verschillende talen
Kurt spreekt behalve Nederlands ook Engels en Turks waardoor hij zijn klanten in verschillende talen kan adviseren. Op de website van AYA Financiële diensten zijn ook handige tools toegevoegd om te achterhalen hoeveel mensen daadwerkelijk kunnen lenen? Deze handige tools zijn er ook voor een berekening van een hypotheek en de premie van een autoverzekering.

Mocht je meer informatie willen over hypotheken en verzekeringen, neem dan contact op met Murat Kurt of ga een keer langs voor een bakje koffie: Molenstraat-Centrum 429 Apeldoorn of 055-5791488


Reacties1 comment

Write a comment
  1. Joshua Drozdowski 16 december, 2017, 16:29

    After going over a number of the blog posts on your website, I seriously appreciate your way of blogging. I saved it to my bookmark website list and will be checking back soon. Please visit my web site as well and let me know your opinion.|

Only registered users can comment.