Inbreker Vredenburg komt in avonduren woning ‘bekijken’

Inbreker Vredenburg komt in avonduren woning ‘bekijken’

Een inbreker is zondag laat in de avond betrapt door een bewoner toen hij ‘de woning wilde bezichtigen’ via de tuindeur van de woning. (foto: pixabay)

Verdachte rent meteen weg
De redactie van HaberArnhem werd getipt door over deze melding waar ook de politie snel op af kwam. Helaas heeft de politie niemand kunnen aanhouden omdat de verdachte meteen wegrende toen de bewoner belde met de politie.


Inbraakpoging via achterdeur
In Vredenburg en Kronenburg zijn er veel hofjes waar gelegenheidsinbrekers langskomen. Bij de inbraakpoging van zondagavond probeerde de inbreker via de achterdeur naar binnen te komen. De bewoner rende snel via de voordeur naar de andere kant van de woning om de man tegen te houden. Toen de man tijdens zijn inbraakpoging werd gevraagd wat hij hier deed reageerde hij verbaasd en dat hij de woning kwam bezichtigen (die overigens niet te koop staat). Toen de bewoner de politie belde, rende de man dan ook direct weg.

De verdachte is mogelijk door wijkbewoners eerder gesignaleerd. Mocht u getuige zijn van een inbraak of wilt u een verdachte situatie doorgeven, neem dan direct contact op met de politie.

Later meer…




No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights