HaberArnhem begint actie om naam populist Zihni Ozdil te veranderen in Geert Wilders

by AMS97531A123 | 3 januari 2017 13:37

De online nieuwsblog HaberArnhem is een ludieke actie begonnen om populist Zihni Ozdil duidelijk te maken dat hij niet meer verschilt van de extreem-rechtse Geert Wilders.
Zihni leeft op de maan
Zihni Ozdil leeft kennelijk tegenwoordig op de maan! Hij heeft tot vandaag geen enkele tweet de wereld ingestuurd om zijn afkeer te delen over de aanslag bij een nachtclub in Istanbul. Zelfs Wilders nam hier afstand van en wenste de Turken veel sterkte. (Respect voor Wilders)

Daarentegen vond Zihni Ozdil het zo ‘leuk’ om te slijmen bij zijn witte collega’s door moslims weer voor paal te zetten en ze neer te zetten als extremisten. Hoe Zihni hier steeds op komt is niet duidelijk. De haat tegen moslims en Turken zit kennelijk heel hoog, waardoor we vaker dit soort reacties van hem tegenkomen. Check zijn timeline op twitter even als je echt niks te doen hebt.

Geest van Zihni is verdwenen
De geest van Zihni lijkt dus verdwenen en hij zit hij nu met een mind dat leeg is. De schrijver verwijst in zijn eigen[1] bio (op zijn eigen pagina) ook niet waarom hij Zihni Ozdil heet en waar hij vandaan komt. Hij zou uit Rotterdam komen en tegenwoord Amsterdams zijn. Waarom hij zich schaamt voor zijn roots en naam blijkt ook een raadsel.

Wij zijn daarom een actie gestart om deze man te verzoeken zijn naam te veranderen in Geert Wilders. Wilders is tenminste duidelijk en eerlijk over zijn afkeer tegen de Islam. Bij Ozdil is amper iets bekend vanwege zijn schijnheilige gedrag.


Endnotes:
  1. eigen: http://www.zihniozdil.info/about/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/01/03/haberarnhem-begint-actie-om-naam-populist-zihni-ozdil-te-veranderen-in-geert-wilders/