BEELDEN Zo reageren Belgische PVV’ers op de dood van een Turkse Belg

BEELDEN Zo reageren Belgische PVV’ers op de dood van een Turkse Belg

Wie dacht dat de Belgen iets respectvoller waren over overleden burgers heeft het mis. De Turkse Belg (Kerim Akyil), geboren en getogen in Belgie, overleed ook tijdens de aanslag bij nachtclub Reina in Istanbul.


Aanstootgevende reacties 
De reacties waren zo aanstootgevend en racistisch dat we er niets over kunnen schrijven. Uit respect voor de familieleden van de overleden Kerim Akyil delen we alleen het filmpje van VTM-nieuws. Een journalist belt met een paar Facebook-gebruikers om hen te vragen waarom ze een reactie plaatsen die veel mensen aanstootgevend of racistisch vinden.

‘Mening’ 
Check in het filmpje hoe ver sommige Belgische PVV’ers gaan om hun ‘mening’ te delen over een Turkse Belg die omkwam tijdens de aanslag in Istanbul.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.