Turkije trekt vliegbasis Incirlik in twijfel nu VS niets doet tegen Daesh (IS)

Turkije trekt vliegbasis Incirlik in twijfel nu VS niets doet tegen Daesh (IS)

Nu bekend is geworden dat de Verenigde Staten niets doet in de strijd tegen terreurgroep Daesh (IS), zijn twijfels ontstaan over het Amerikaanse gebruik van vliegbasis Incirlik in de Turkse stad Adana.
(advertentie)

De Turkse minister van Defensie, Fikri Işık, gaf woensdag aan dat er vraagtekens ontstaan over Incirlik nu coalitielanden en de Verenigde Staten Turkije niet steunt in de strijd tegen Daesh in Noord-Syrië.

“Eerst zeggen de coalitielanden en de VS te gaan strijden tegen Daesh, maar wat blijkt: dit wordt niet gedaan. Men vraagt zich dan af hoe serieus ze zijn in hun ‘strijd’. Dit zorgt ervoor dat Turkije nu vraagtekens heeft over het gebruik van Incirlik”, sprak Işık.
Lees verder op Turksemedia.nl
(advertentie)ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.