Wil jij ook bloggen of schrijven over Arnhem?

Wil jij ook bloggen of schrijven over Arnhem?

HaberArnhem bestaat nu alweer twee jaar en publiceert nieuws(blogs) over lokale en landelijke onderwerpen. Haber betekent nieuws in het Turks, waardoor HaberArnhem ook juist berichten plaatst over gebeurtenissen waar andere Arnhemse websites amper over schrijven. (foto: pixabay)
Eigen berichten opsturen
De redactie van HaberArnhem krijgt vaker vragen over het publiceren van nieuws en blogs door verschillende Arnhemmers. Verschillende Arnhemmers en verenigingen sturen nu al regelmatig persberichten om dit te plaatsen op HaberArnhem.nl.

Jij kunt ook meedoen
Je kunt meedoen door ons ook te volgen of te bloggen over dingen die in Arnhem in jouw omgeving afspelen. Je kunt ook als blogger kant en klare stukken naar ons zenden, zodat we dit direct met een foto kunnen publiceren. Dit kan een keer per week, per maand of zelfs dagelijks.

Veel bezoekers voor HaberArnhem
Het succes van HaberArnhem kent nog geen grenzen. Met 60.000 tot 90.000 unieke bezoekers behoort het tot een van de meest interessante nieuwswebsites van Arnhem en omgeving. Het beheer van HaberArnhem is in handen van vrijwilligers die ook verantwoordelijk zijn voor het beleid.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.