Turkse president: Turkije heeft 80 miljoen inwoners net als overleden agent

Turkse president: Turkije heeft 80 miljoen inwoners net als overleden agent

De president van Turkije, Recep Tayyip Erdogan, reageerde vrijdagmiddag tijdens een openingsceremonie in Sanliurfa dat niemand in staat is om Turkije te laten stoppen.


Een agent tegen terroristen
‘Jullie hebben gisteren gezien hoe onze agent zich opstelde tegenover terroristen. Hij ging in zijn eentje af op de terroristen. Turkije heeft 80 miljoen helden die dit ook zouden kunnen doen. Dit land heeft mensen groot gebracht, net als Omer Halis Demir, die alleen ging staan tegenover de coupplegers.

Moeders die voor tanks gingen liggen
Erdogan vervolgde zijn speech als volgt verder: ‘Dit land heeft ook moeders en dames die zich staande weten te houden tegenover tanks. Ze gingen zelfs liggen voor de tanks. Wie zou dan zo een land tegen kunnen houden? Nooit eerder stond het volk zo achter het land. Sinds 15 juli verloor Sanliurfa 12 inwoners als stad in de strijd tegen terreur. Wij zullen strijden voor deze mensen, en gaan er voor zorgen dat deze mensen zich nog amper vrij kunnen bewegen. Ondanks alle pijn gaan we ons inzetten voor al deze martelaren.’


Reacties


Tags assigned to this article:
aanslagaanslag izmirErdoganPKKterreurTurkije

No comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.