Sinan Bagci is ook per direct clubloos

Sinan Bagci is ook per direct clubloos

Het eerste elftal van Babberich dat uit kwam in de tweede klasse I is per direct uit de competitie gestapt. Hiermee is de Turkse doelman van Babberich, Sinan Bagci, ook per direct clubloos. (foto: HetGeldersevoetbal.nl)


Nauwelijks nog spelers
Babberich maakte bekend dat het na de winterstop geen elftal kan regelen dat op niveau gaat presteren in de competitie. De club wordt namelijk bedreigd door een faillissement en heeft zelfs moeite om onkostenvergoeding te geven aan de spelers.

Bestuur in gesprek met Mouhouti
Trainer Mohammed Mouhouti had al voor de winterstop moeite om spelers te vinden voor het eerste elftal omdat een aantal spelers al voor de winterstop niet kwamen opdagen. Het bestuur van Babberich nam het besluit afgelopen week nadat er eerst een gesprek werd gevoerd met de bekende trainer.

Beste doelman van Arnhem
De beste doelman van Arnhem en omgeving, Sinan Bagci, is hierdoor direct clubloos. Of de spelers zomaar naar een andere club kunnen vertrekken is niet helemaal bekend. Er gaan wel geruchten dat Sinan Bagci mogelijk naar Elsweide gaat. De speler is al wel in gesprek met een aantal clubs, en wil dit eerst afwachten alvorens hij wat naar buiten brengt.

Behalve Sinan Bagci speelden ook Tahsin Ipekci, Illias Lakhal, Faouzi Azoum, Eldridge Rojer en Alpaslan Dusunceli bij het eerste elftal van Babberich.


 



5 comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.

Geverifieerd door MonsterInsights