Gerrit Breeman volgt Kees Bakker op als nieuwe voorzitter van SBV Vitesse

by AMS97531A123 | 12 januari 2017 09:22

Volkshuisvesting directeur Gerrit Breeman treedt toe tot het bestuur van Stichting Betaald Voetbal ‘Vitesse Arnhem’. Hij volgt Kees Bakker op, die er mee stopt. De 61-jarige getogen Arnhemmer wordt ook lid van de Raad van Commissarissen van Vitesse. Vitesse maakte dit bekend in een persbericht.

Directeur Volkshuisvesting Arnhem
Op de website van Vitesse stond het volgende hierover: Breeman groeide op in Arnhem. Na zijn universitaire opleiding volgde een lange carrière in de woningbouw. Sinds 2000 is Breeman directeur en bestuurder van Volkshuisvesting Arnhem.

[1]


Breeman heeft er veel zin in
Breeman over zijn toetreding: “Als getogen Arnhemmer heb ik al sinds kinds af aan een band met Vitesse. Vitesse en Arnhem horen bij elkaar. Toen ik gevraagd werd om bestuurder te worden bij Vitesse begon mijn hart sneller te kloppen omdat ik enerzijds supporter ben en anderzijds omdat het in het verlengde ligt van de werkzaamheden die ik nu al doe. Als bestuurder bij Playing for Success Arnhem ken ik de club van binnenuit. Ik kijk er naar uit om als bestuurder bij te dragen aan de continuïteit en stabiliteit van Vitesse.”

Houder gouden aandeel van Vitesse
Stichting Betaald Voetbal “Vitesse-Arnhem” is de houder van het gouden aandeel van Vitesse. Supportersvereniging Vitesse en Business Club Vitesse-GelreDome zijn hierin vertegenwoordigd. Zij kiezen samen een onafhankelijke voorzitter. Stichting Betaald Voetbal “Vitesse-Arnhem” is gerechtigd één persoon te benoemen die zitting neemt in de Raad van Commissarissen van Vitesse. Het Stichtingsbestuur heeft bepaald dat Breeman ook toetreedt tot de Raad van Commissarissen van Vitesse.

Alle andere belangrijke posten bij Vitesse zien er alsvolgt uit:

Raad van Commissarissen
Yevgeny Merkel | voorzitter
Gerrit Breeman | lid
Valeriy Oyf | lid

Stichtingsbestuur Vitesse-Arnhem
Gerrit Breeman | voorzitter
Albert van ’t Blik | lid
Henk Parren | lid

Directie Vitesse
Joost de Wit | algemeen directeur
Mohammed Allach | technisch directeur

Raad van Advies
Cor Guijt
Jan Snellenburg
Bert Roetert
Kees Bakker

[2]


Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  2. [Image]: https://nl-nl.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/01/12/gerrit-breeman-volgt-kees-bakker-op-als-nieuwe-voorzitter-van-sbv-vitesse/