Waarschuwing voor heel Gelderland: Blijf na 21.00 uur thuis

Waarschuwing voor heel Gelderland: Blijf na 21.00 uur thuis

Het KNMI komt met een waarschuwing voor Gelderland vanwege het slechte weer. In de loop van vanavond is er kans op sneeuw en vrijdag wordt er in de kustprovincies zware windstoten verwacht. Code Geel zal dan ook officieel van kracht zijn. 


Sneeuw en gladheid in Arnhem
In Arnhem en omgeving wordt gewaarschuwd voor sneeuw en gladheid door het KNMI. Alle verkeersdeelnemers kunnen hierdoor hinder ondervinden. Naar alle waarschijnlijkheid zal het weer net zo chaotisch worden als afgelopen zaterdag.

KNMI: Pas rijgedrag aan 
Het KNMI waarschuwt iedereen dan ook om het rijgedrag aan te passen en om weerberichten en waarschuwingen te volgen. Tussen 21:00 uur donderdagavond en 04:00 uur vrijdagochtend zal het extreem glad zijn volgens de laatste berichten. Het is dan ook beter om vanavond in Arnhem en omgeving niet de de weg op te gaan, als het niet noodzakelijk is.


Zware windstoten aan de kust
Vrijdag worden er in de loop van de middag vooral in de kustprovincies zware windstoten verwacht. Boven land van 75-90 km/uur, aan zee mogelijk 90-100 km/uur.

Reacties1 comment

Write a comment
  1. mlbperfectinninglivecheats 31 oktober, 2017, 00:57

    Hello, bing lead me here, keep up nice work.

Only registered users can comment.