Minder prettige nacht voor Oguzhan Bozdag en zijn vader

Minder prettige nacht voor Oguzhan Bozdag en zijn vader

De voormalige schnitzelkoning van Arnhem, Oguzhan Bozdag en zijn vader Ali Bozdag zaten vannacht uren vast op de snelweg A15 bij Elst. De redactie van HaberArnhem werd hierover getipt.


Geschaarde vrachtwagen
Vanwege een geschaarde vrachtwagen was de weg geblokkeerd en moest het verkeer wachten totdat de vrachtwagen weggesleept werd. Mogelijk is de vrachtwagen van de weg geraakt vanwege enorme gladheid. Voor het ongeval begon het met sneeuwen. Het KNMI waarschuwde gisteren al voor gladheid in Arnhem en omgeving.

Vier uur vast op snelweg
Bronnen in de buurt van het ongeval maakten ook melding van 7000 liter diesel dat gelekt zou zijn. Vader en zoon Bozdag zaten precies achter deze vrachtwagen toen het ongeval gebeurde. Ze konden geen kant meer op en moesten vier uur lang wachten totdat ze weer heelhuids naar Arnhem konden rijden.

 


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.