Recherche maakt doodsoorzaak overleden vrouw in Presikhaaf bekend

Recherche maakt doodsoorzaak overleden vrouw in Presikhaaf bekend

Uit het onderzoek naar de doodsoorzaak van de dode vrouw, die afgelopen woensdag werd aangetroffen bij een speeltuin in Arnhem, is niet gebleken dat het om een misdrijf ging. Die conclusie stelt de recherche na onder meer sectie op het lichaam van de vrouw. 


Kinderen troffen stoffelijk overschot aan 
Dit maakte de politie bekend in een persverklaring. Afgelopen woensdag troffen spelende kinderen nabij de speeltuin aan de Engelenburgstraat in Presikhaaf een stoffelijk overschot aan van een 68-jarige vrouw. Dit bleek uit het eerste onderzoek. De vrouw was ook al sinds Tweede Kerstdag als vermist opgegeven.

Niet door een misdrijf om het leven gekomen
Omdat onduidelijk was hoe de vrouw om het leven was gekomen werd er nader onderzoek gedaan door de recherche. Het enige hierover dat naar buiten is gebracht is dat de vrouw niet door een misdrijf om het leven is gekomen.

De nabestaanden van de dame zijn inmiddels ook al geinformeerd door de politie.


ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.