BEELDEN Bekende zanger weer op stap naar Turkije met privékapper

BEELDEN Bekende zanger weer op stap naar Turkije met privékapper

De bekende zanger vliegt naar Turkije en neemt zijn privékapper mee.
Weer samen op pad
De bekende zanger Ersen Sahin uit Zevenaar is met zijn kapper Sezer Yilmaz gespot op Düsseldorf Airport. Eerder zagen we de heren ook samen in Istanbul in de mega bekende Nusr-et steakhouse en bij de wedstrijd van voetbalclub Besiktas. In dit geval is de reis niet voor een voetbalwedstrijd maar voor een heel ander doel.

Optreden Ersen Sahin
Op de vraag waarom de heren naar Turkije gaan werd na een geintje al snel meer duidelijkheid gegeven. Ersen begon zijn verhaal met de mededeling dat ze echte Adana broodjes en schotels gaan eten in Adana zelf en begon vervolgens de echte reden te vertellen. Zanger Ersen heeft een uitnodigig van zijn oom ontvangen om aanwezig te zijn bij de opening van de pas door zijn oom overgenomen ‘Türkübar’. De opening vindt op 18 januari plaats in Adana.

Sezer Yilmaz en Ersen Sahin samen
Op de vraag waarom kapper Sezer van Kapsalon Mehmet uit Zevenaar dan meegaat gaf de kapper zelf uitleg over. “Wij zijn opgegroeid als twee broers. Ersen vertelde mij over de uitnodiging van zijn oom maar dat hij door alle ellende en vooral nu de weersomstandigheden behoorlijk aan het twijfelen was. Hierop heb ik hem aangegeven graag mee te gaan en om na de opening mijn eigen familie in Kayseri op te zoeken. Dit was voor hem het moment te besluiten om te gaan” zegt kapper Sezer.

Ersen heeft zijn naam groot weten te maken door zijn deelname aan de ‘Karaküs Türküleri’. Hij wordt regelmatig gevraagd voor optredens. De twee bekende gezichten uit Zevenaar zoals hierboven aangegeven ook eerder samen gespot in Istanbul.

(advertentie)

(advertentie)

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.