Zuleyha en Duran kiezen ook voor Olde Beth exclusive

Zuleyha en Duran kiezen ook voor Olde Beth exclusive

Zuleyha en Duran uit Heelsum hadden zaterdag familie en vrienden uitgenodigd voor hun verlovingsfeest bij Olde Beth weddings in Wehl. Op de foto is te zien hoe gelukkig Zuleyha en Duran nu al zijn.

Drukke zaterdagavond
Het was zaterdagavond druk bij Olde Beth. Velen kwamen af op de uitnodiging van Zehra en Duran om hun te feliciteren met hun eerste stap om te trouwen. Wanneer Zuleyha en Duran gaan trouwen is niet bekend. Het feestje duurde zaterdagavond tot laat in de avond.

Het management van Olde Beth had er alles aan gedaan om de aanwezigen een leuke dag te bezorgen. Olde Beth Exclusive is behalve voor bruiloften ook geschikt voor verlovingsfeesten, personeelsfeesten of informatiebijeenkomsten.

ReactiesNo comments

Write a comment
No Comments Yet! You can be first to comment this post!

Only registered users can comment.