Gemeente Arnhem zoekt betaalde stemmentellers voor Tweede Kamerverkiezingen

by AMS97531A123 | 18 januari 2017 08:04

Op woensdag 15 maart 2017 worden de Tweede Kamerverkiezingen gehouden in Nederland. De gemeente  is op zoek naar enthousiaste stembureauleden en stemmentellers. ‘De stembureaus sluiten om 21.00 uur, daarna begint het tellen van de stemmen. Voor het tellen van de stemmen hebben we nog veel mensen nodig.’, aldus de gemeente.

[1]


Interesse stuur dan een mail
Als je interesse heb kun je je aanmelden door een mail te sturen naar verkiezingen@arnhem.nl met je naam, adresgegevens, geboortedatum, BSN-nummer, telefoonnummer (mobiel) en IBAN-rekeningnummer.

Vergoeding voor deze dag
Voor de werkzaamheden op deze verkiezingsdag ontvangen stembureauleden een vergoeding van € 140,- voor een gehele dag (inclusief het tellen van de stemmen). Tellers ontvangen een vergoeding van € 30,-.

Voorwaarden deelname
Er zijn wel wat voorwaarden waar je rekening mee moet houden:

De werkzaamheden in het stembureau beginnen om 07.00 uur ’s morgens en eindigen ’s avonds, na het tellen van de stemmen. Leden van een stembureau moeten 18 jaar of ouder zijn, de Nederlandse nationaliteit bezitten en tijdig en succesvol de e-learning hebben afgerond.[2]

Endnotes:
  1. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl
  2. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/

Reacties

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/01/18/gemeente-arnhem-zoekt-betaalde-stemmentellers-voor-tweede-kamerverkiezingen-2/