Arnhemse wijkagenten pakken drugsdealer op bij Velperpoort station

Arnhemse wijkagenten pakken drugsdealer op bij Velperpoort station

De Arnhemse wijkagenten Joke Bartelink (Klarendal en St-Marten) en Eric Hortensius (St-Marten, Klarendal, Sonsbeekkwartier-Noord) beleefden woensdag wel een hele speciale dag. In hartje Klarendal werd namelijk een drugsdealer aangehouden. (foto: twitter/Eric Hortensius)
Actie met clustercollega’s
Tijdens een actie met ‘clustercollega’s’ werd namelijk een drugsdealer aangehouden in Klarendal. Wijkagent Eric Hortensius maakte hier melding van via twitter. De drugsdealer werd achter het NS-Velperpoortstation aangehouden.

Grote drugsdealer?
Of het om een grote drugsdealer gaat is niet bekend gemaakt. Ook is niet duidelijk of de drugsdealer op heterdaad werd betrapt door de Arnhemse wijkagenten. De dealer is aangehouden en had tientallen zakjes harddrugs op zak die gereed waren voor de verkoop.

Bekende drugslocatie in Arnhem
De NS Velperpoort-station is al tientallen jaren een ‘bekende’ locatie voor de handel in verschillende soorten drugs. Ondanks verschillende acties van de politie, blijven ‘handelaren’ en ‘kopers’ elkaar treffen op deze locatie.
Reacties