D66 Arnhem introduceert ophaaldagen

D66 Arnhem introduceert ophaaldagen

D66 Arnhem nodigt zowel leden als niet-leden uit om mee te praten over het verkiezingsprogramma van 2018. Hiervoor organiseert D66 twee ophaaldagen: op dinsdag 31 januari en woensdag 15 februari vanaf 19:00 uur in buurtcentrum De Lommerd. De resultaten van de avonden neemt de programmacommissie mee bij het opstellen van het nieuwe verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. (foto: D66 Arnhem)De Arnhemse afdeling van D66 werkt al volop aan het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018. De afgelopen maanden heeft de programmacommissie gesprekken gevoerd met onder andere de beide D66-wethouders en de raadsfractie. Bij de ophaaldagen is het woord aan alle Arnhemmers, zowel leden als niet-leden, om hun onderwerpen en ideeën aan te dragen voor het programma.

Veel bereikt, veel te doen
Van het verkiezingsprogramma van 2014 is bijna alles gerealiseerd. Mede dankzij de inzet van D66 in raad en College gaan er weer veel dingen goed in Arnhem. Zo is er onder andere fors geïnvesteerd in onderwijs, cultuur, duurzaamheid en de financiële soliditeit van de stad. Maar ook valt op dat velen binnen D66 zich zorgen maken over de groeiende tweedeling van de maatschappij. Een tweedeling die ook in onze stad op meerdere terreinen heel goed voelbaar is. Tijdens de ophaaldagen kijken we daarom vooral ook naar de relaties tussen gemeente, ondernemers, onderwijs en inwoners. Wat kan er lokaal verbeterd worden om tot oplossingen te komen?

Praat mee!
Iedereen is van harte welkom op dinsdag 31 januari en woensdag 15 februari in buurtcentrum De Lommerd (Spijkerstraat 185-a) vanaf 19:00 (inloop) tot uiterlijk 22:00 uur. Voor vragen en aanmeldingen kunt u een mail sturen naar programmacommissie@d66arnhem.nl.
Reacties


Tags assigned to this article:
D66 ArnhemGR2018ophaaldagen D66 Arnhem