Nieuwjaarsreceptie Turkse ondernemers brengt culturen bij elkaar in Gelredome

Nieuwjaarsreceptie Turkse ondernemers brengt culturen bij elkaar in Gelredome

De Turkse ondernemersvereniging in Arnhem (TOV) hield woensdagavond een nieuwjaarsreceptie voor haar leden en gasten uit Arnhem en heel Nederland. Onder leiding van voorzitter Aziz Zeyrek werden de gasten welkom geheten. De bijeenkomst werd gehouden in het Gelredome, waar ook normaal de Businessclub-activiteiten van Vitesse plaatsvinden.


Turkse gastvrijheid
De avond was druk bezocht en en er waren ook veel niet-ondernemers aanwezig die namens verschillende instellingen aanwezig waren. Na enkele nieuwjaarswensen werden bestaande en nieuwe leden bedankt voor hun deelname en steun. De Turkse keuken en gastvrijheid werd door middel van een open buffet aangeboden zodat men verder met elkaar kon netwerken.

Bekende Arnhemse ondernemers
De avond was geslaagd omdat het bestuur van de TOV er alles aan had gedaan om zoveel mogelijk mensen uit de stad bij elkaar te brengen. Arnhemse ondernemers met verschillende achtergronden kwamen bij elkaar en maakten kennis met elkaar, waaronder ook de bekende ondernemers John van Maanen (KantoorProfi), Albert Van ’t Blik (PackCenter) en Toni Iniquez (Antonio Shining Places).

Veel bekenden tijdens receptie
De Turkse Consul-Generaal was ook uitgenodigd. Andere belangrijke gasten waren Ron Konig (wethouder Economische Zaken), Hikmet Gurcuoglu (Koc Vleeswaren), Mehmet Keskin (BM Sigortam), Adil Karakaya (Oldebet Exclusive), Rahmi Gemril (Gemril BV), Atalay Mutlu (Mutlu Sports), Murat Gedik (Turkse Federatie Nederland) Fako Dzigal (Verenigd Arnhem) en Fatih Karaman (Haber.nl).

De Arnhemse gemeenteraad was ook enorm zichtbaar met een sterke delegatie van D66 Arnhem; Ibrahim Guven, Hans de Vroome en Maarten Venhoek. Leendert Combee namens de VVD. Kursat Bal was er namens Verenigd Arnhem en Abdurrahman Cetintas vertegenwoordigde de SP.
Reacties