‘Besiktas’ doet mee aan Tosti-toernooi SML Arnhem

by AMS97531A123 | 20 januari 2017 09:11

De finalewedstrijden van het Tosti-toernooi bij de Arnhemse voetbalclub SML gaan in volle vaart door. Tijdens het Tosti-toernooi spelen de CL, F en E-pupillen een zaalvoetbaltoernooi tegen andere SML-jeugdelftallen. Het zaalvoetbaltoernooi van SML jeugd wordt gehouden tijdens de winterstop. (foto: Twitter)

[1]



‘Besiktas’ in finale Tosti-toernooi
Aanstaande zondag zijn de finalewedstrijden van de E-pupillen van het Tosti-toernooi. Een team heeft wel een opvallende clubnaam in vergelijking met alle andere clubs die meedoen aan het toernooi. De Turkse kampioen Besiktas (11:55 uur) staat ook als een van de deelnemende E-teams.

SML heeft ook zwart-wit
Besiktas speelt tegen Arsenal in de finale en maakt kans op het kampioenschap van het Tosti-toernooi van SML. Wie namens Besiktas meedoet aan het toernooi is niet bekend. Ook is niet bekend of het elftal een Turks jeugdspeler heeft.

Voor de Turkse Besiktas-fans in Arnhem is het natuurlijk leuk dat het elftal meedoet aan een toernooi met andere topteams zoals PSG, Manchester City, Bayern Munchen en FC Barcelona.




[2]

Endnotes:
  1. [Image]: https://www.facebook.com/oldebethpartycentrum/
  2. [Image]: http://www.ozkaraadvocaten.nl

Source URL: https://haberarnhem.nl/2017/01/20/besiktas-doet-mee-aan-tosti-toernooi-sml-arnhem/