Burenconflict Anhemmers gaat viral na publicatie nieuwe ‘treiterburen’ video

Burenconflict Anhemmers gaat viral na publicatie nieuwe ‘treiterburen’ video

Het burenconflict aan de Grondelstraat in Arnhem heeft een nieuw hoofdstuk nadat een filmpje op youtube werd gepubliceerd. Wie de beelden heeft gemaakt is niet helemaal duidelijk, wel is bekend dat het filmpje is gepubliceerd door een ene ‘Maaike’.Jongens met bijlen en knuppels
In het amateurfilmpje wordt er gezongen en allerlei beschuldigingen geuit over de andere buren. Het is wel duidelijk dat het burenconflict nog steeds niet voorbij is. Op de beelden is te zien hoe wijkbewoners voor de deur van de vrouw staan en ook videobeelden maken. Op de beelden worden ook (jonge)mannen met honkbalknuppels en bijl getoond die voor de deur staan te bonzen.

Al meer dan 200.000 bekeken
Het filmpje is viral gegaan en ook al meer dan 200.000 keer bekeken op youtube. Woningcorporatie Volkshuisvesting zit wel in haar maagd met het burenconflict dat landelijk aandacht krijgt. Gratis PR voor de buurt is namelijk niet altijd positief als het om dit soort nieuwsberichten gaat.

Reacties