Turkish Airlines komt met actie: Retourtje Amsterdam-Istanbul maar 160 Euro

Turkish Airlines komt met een actie voor al haar klanten in Nederland. Het luchtvaartmaatschappij biedt tickets aan naar Istanbul voor een prijs van maar 160 euro. 

Vanaf 1 februari 2017 t/m 25 maart 2017
Vanaf 1 februari 2017 tot en met 25 maart 2017 is deze actie van Turkish Airlines geldig. Deze prijzen zijn volgens het bedrijf inclusief alle kosten maar 160 euro. Het gaat om een tijdelijke actie en is alleen geldig tijdens deze bovengenoemde periode.

Amsterdam – Istanbul
De retourtjes zijn geldig voor beide luchthavens van Istanbul en alleen als je tickets aanschaft via de website van Turkish Airlines zelf, www.thy.com. Voor meer informatie over de tickets en reserveringen is het handig om de website van THY te bezoeken en online te bestellen.Geverifieerd door MonsterInsights