Trainers en leiders Elsweide krijgen unieke cursus

Trainers en leiders Elsweide krijgen unieke cursus

V.V. Elsweide heeft op 20 januari het startsein gegeven voor een nieuw initiatief.
In samenwerking met St. Driestroom en Futsal Chabbab is afgelopen vrijdag een bijeenkomst voor de trainers en leiders van VV Elsweide georganiseerd.




Tijdens deze bijeenkomst stond het onderwerp “opvoeding en maatschappelijke vorming van onze jeugd” centraal. Tevens zijn er diverse tips en tools aangereikt over hoe om te gaan met onze jeugdspelers tijdens of naast het voetbal.

Ondanks het koude weer en veel sneeuw was de opkomst een groot succes. Diverse trainers, teamleiders, ouders en Orhan Delibas waren aanwezig. Hopelijk is dit het begin van iets groots.

De presentatie is gegeven door Said (Futsal Chabbab) en Richard (leraar Pedagogiek te HAN). De “methode van Said” is een groot succes in Nijmegen en omgeving. Hier willen wij als V.V. Elsweide zeker van profiteren.

Nesrin Güngör (mede organisator namens Driestroom) deelde mee hoe belangrijk het is om kinderen vanaf jeugdige leeftijd te begeleiden zodat we ze een mooi toekomst kunnen bieden met de juiste normen en waarden.

Op 10 februari om 19:00 uur is de tweede sessie bij V.V. Elsweide gepland. Alle trainers, teamleiders, jongerencoaches en ouders zijn van harte welkom. Tijdens deze sessie zal een plan van aanpak worden gepresenteerd en hopen we met diverse partijen (lees, gemeente, wijkagent, jongerencoaches) in contact te komen.

“Een trainer op het veld, maar een coach voor het leven!”




Reacties