Veel emotie na beroerte klant in supermarkt

Veel emotie na beroerte klant in supermarkt

Woensdagmiddag was het een minder leuke dag voor bezoekers die live getuige waren van een beroerte die een klant kreeg in de Turkse supermarkt Guven in Presikhaaf. De man werd om onduidelijke redenen onwel.

update 20:30 uur: Klant die een beroerte kreeg werd tevergeefs gereanimeerd. Helaas is hij overleden ondanks ingrijpen van ambulancepersoneel.Politie en ambulancepersoneel kwamen massaal naar de supermarkt toen er melding werd gedaan over een nog onbekende klant die een beroerte kreeg. De gangpad waar de klant lag werd afgesloten door politieagenten die ervoor zorgden dat ambulancepersoneel hun werd goed konden uitvoeren.

Veel bezoekers van verschillende winkels aan de honigkamp waren emotioneel toen ze het zagen gebeuren. Men kon het niet geloven dat een man in de winkel vocht voor zijn leven.Dit maak je natuurlijk niet elke dag mee.

Rond half drie in de middag werd de man nog gereanimeerd…..

later meer….
Reacties


Tags assigned to this article:
Guven arnhemhonigkampPresikhaaf