Arnhemse Kebab-zaak komt met unieke meeneemverpakking

Arnhemse Kebab-zaak komt met unieke meeneemverpakking

De bekende Arnhemse kebabzaak ‘Barlas Doner’ heeft een unieke meeneem-verpakking in het leven geroepen voor alle klanten die dit nodig hebben. (foto: archief)
Kraampje bij de Aldi
Barlas Döner staat elke donderdag en vrijdag met een Kebab-kraam bij de Aldi aan de Johan de Witlaan. Sindskort is het kraampje ook bij winkelcentrum Klarendal op de zaterdag. Het bedrijf dat sinds 1987 bestaat is gespecialiseerd in het verkopen van ‘echte döner kebab’. Dit is döner kebab die gebaseerd is op 100% pure rundvlees lappen (dus zonder enige toevoeging van gehakt).

Unieke meeneem-verpakking
Om de klanten tegemoet te komen zijn er sinds kort ook unieke meeneem-verpakkingen voor klanten die daar om vragen. Zo kun je tijdens het bestellen aangeven waar je het broodje met döner wilt gaan eten. Als dat in de auto is krijg het verpakt in een ‘Auto-verpakking’. En als je met de trein gaat reizen, dan krijg je het broodje met döner in een speciale ’trein-verpakking’.

Anti-knoei verpakking
Bronnen bij het kraampje vertelden aan de redactie dat de klant moet kunnen genieten van een broodje döner en dit moet kunnen eten zonder dat het druipt of dat men knoeit. De unieke meeneem-verpakkingen van Barlas Döner maken dit dus mogelijk. Voor zover bekend wordt dit nergens anders in Nederland zo aangeboden.
Reacties