Vitesse staat na 16 jaar weer in de halve finale van het bekertoernooi

Vitesse staat na 16 jaar weer in de halve finale van het bekertoernooi

Vitesse zorgde donderdagavond voor een stunt in Arnhem door kampioenskandidaat Feyenoord met 2-0 te verslaan.
Feyenoord verslagen met 2-0
In de kwartfinale van de beker werden de Rotterdammers verslagen. Dankzij deze overwinning staan de Arnhemmers sinds 2001 weer voor het eerst in de halve finale van het bekertoernooi. In de halve finale zal Vitesse gaan spelen tegen Sparta.

1-0 door aanvoerder Kashia
Na 55 minuten kwam Vitesse kwam op voorsprong door een doelpunt van aanvoerder Kashia. De aanvoerder van de Arnhemmers kopte raak toen hij alleen stond omdat zijn tegenstander bezig was met een andere speler. Na 61 minuten voetballen kwam de 2-0 op naam van Tighadouini, de na geklungel in de defensie goed inschoot.

Het was na de wedstrijd lang onrustig in het stadion. Vitesse-fans waren na de wedstrijd nog niet klaar met feesten. Zingende fans genoten van de sfeer in het stadion en daarbuiten. Heel even leek het wel alsof het Istanbul was en de Turkse derby net werd gewonnen door een van de thuisploegen.
Reacties