Beste Alfa Romeo en Jeep dealer 2016 komt uit Arnhem

Beste Alfa Romeo en Jeep dealer 2016 komt uit Arnhem

Arnhem scoort goed met allerlei cijfers, waarbij de stad als beste wordt gepromoot in heel Nederland. Zo is onlangs ook bekend gemaakt dat Arnhem de beste dealer van Alfa Romeo en Jeep heeft. (foto: facebook Kien Arnhem)

Trotse eigenaar
De prijs werd tijdens een speciale avond bekend gemaakt. Deze avond wordt jaarlijks georganiseerd door FCA Netherlands BV. Via social media werd een foto gedeeld waarbij onder andere eigenaar Willem Kien trots was op de onderscheiding zijn bedrijf had ontvangen.




Beste dealer van Nederland
Autodealer Kien uit Arnhem heeft deze prijs gewonnen. Het bedrijf van eigenaar Willem Kien heeft behalve vestigingen in Arnhem ook verkooppunten in Nijmegen en Veenendaal. Dankzij de goede sales en aftersales kreeg Kien deze titel.

Direct op zoek naar Sales Manager
Ook scoorde Kien goed voor de uitstraling, klanttevredenheid en loyaliteit. Het bedrijf investeerde dus goed in bestaande klanten, waardoor ze steeds terugkeren bij aanschaf van een nieuwe auto. Het gaat dus zelfs zo goed bij Kien dat ze meteen ook op zoek zijn naar nieuwe Sales Manager bij het bedrijf.





Tags assigned to this article:
alfa romeo arnhemjeep arnhemkien arnhem

Geverifieerd door MonsterInsights