Bekende Arnhemmers zien bruidegom Erhan Bayram de lucht in vliegen

Bekende Arnhemmers zien bruidegom Erhan Bayram de lucht in vliegen

Veel bekende Arnhemmers waren zaterdag 28 januari aanwezig bij de bruiloft van Erhan Bayram en Humeyra Cam. De zoon van de bekende kok Ayhan Bayram en de nicht van kickbokstrainer Mesut Cam gaven een trouwfeest bij Oldebeth Exclusive in Wehl.
Veel Arnhemse bekenden tijdens bruiloft
Ayhan en Humeyra waren zichtbaar gelukkig tijdens hun eigen trouwfeest waarbij veel amateurvoetballers en vrienden bij aanwezig waren. Zo kwamen wij de net verloofde Harun Koprulu, Sahin Akbulut en Nazmi Karaciftci tegen. De drie spelers spelen ook nog bij het eerste elftal van Elsweide.


VIP gasten
Ondernemer en vriend Kursat Yildirim was ook een van de VIP-gasten van Erhan Bayram, samen met andere leden van de familie Bicer. De zwager van de bekende Arnhemse kapper Fatih Alkan werd ook gespot tijdens het dansen. Zijn andere trouwe vrienden Fersat Yildirim en Irfan Sakarya waren ook van de partij.

Erhan is ook een broer van de bekende ex-doelman van Babberich. Alperen Bayram was voor het terugtrekken van het eerste elftal van Babberich nog doelman bij de club.

Nieuwe decoratie
De bruiloft van Erhan en Humeyra was ook extra bijzonder omdat Oldebeth Exclusive een nieuwe decoratie in een glazen huis introduceerde.

Reacties